***

*   *   *
Вам подають
в Голубій залі?
З вас не ваші слова
вилізають
Blaster! Klaster!
Монстри...


При сяйві ожини
Я беру їжу
з рук моєї дружини

Схочете вмиться!
Хода — настояна в лісі?
Рожеві обличчя
всю правду розмістять


Все вмерло
жити хотіло
Одне може привиться
беру Кров і Тіло
з Христа правиці!

3.09.2012


Рецензии