Л то п мо. Л то! хто ти

*   *   *
Літо п’ємо.
Літо! — хто ти? —
Лишні є мотки!
Літо — пінта і
Ремонти.
Кави й молотки…


Такт — тактильність.
Все — на дотик…
Благобій руки!
Кави, пачки і ремонти.
Двері й молотки!


Складень розкрив, як в польоті
Крайні образки
Умовкаючії тьоті…
А то ж Бог такий!

09.06.2010


Рецензии