Л с! муж Божий...

*   *   *
Ліс! — муж Божий:
парки — сліпці, безбожники
в пальці вправляють
святу музикальність
хто далі
йдуть мов дітки складають персти:
хто далі встигне –
на сніг
свобод письмена!
вростить…



білоляди озер — а чорнінь навпроти
як і безповоротність —
прорубин чорні ворота

Зате це вже ліс! — Свобода!


Рецензии