Живой!

Автор: Алексей Червяков

На сгоревшей печи,
Посреди обгоревшего хлама,
Он царапал гвоздём
Чтобы точно смогла прочитать.
Я живой!Ты пиши!
И прости меня мама!
Но я жив и здоров
И я снова иду побеждать!



ЖИВ СЪМ
Превод :Г.Богданова

На овъглена камина,
сред разруха голяма,
той надраскал с гвоздей  корав,
за да го прочете тя:

Аз съм жив. Пиши  ми!
И ми прости, мамо!
Аз съм жив и здрав
и отново към победи вървя!


Рецензии