Серце в блаженств от не ма м нус в

*   *   *

Серце в блаженстві:
от не має мінусів!!
Музика й діти! —
циркулюють
без часів


А ти люби їх
та не будь лихим
додавай в серце
ці дитиннії стихи


Алло! Дитинство!
Не відповідає.
Музика, діти
циркулюють
без часів,
трусів
пасів
і слів
алло, дитнство!
десь трохи є ... –
і
я є


Рецензии