***

*   *   *


Поезія — свідчить про  д е щ о
у що — по собі пропускає…
про що вона точно не знає
дещиця від дельти!


Науки! ви бре;хні і стоки:
пігмеї всі знають «точно»,
тому вони — не пророчать…
Але ж вони...

На Євангелії —
вирвано
змінено очі.

6.10.2009


Рецензии