Запахне калиною молодою д вчиною...

*   *   *

                Світово;му поету від Бога —
                Богдану-Ігорю Антоничу присвячується


Запахне калиною
молодою дівчиною
дитинністю
плинністю
молодих паростків
І подяка тактильному
Богу в зелені сильному:
опуска до старателів
мене із віків


Так відбувся б в старателів
під жагою повік
бо вони набиратимуть
на вустах моїх сік


Рецензии