Осика осиним пов трям ос нена!..

*   *   *

Осика осиним повітрям
осінена!
В осіненні — світло-очиста.

Осінення — світло-очисте.


Свої не зворожать
ворожі не зможуть
я — око Боже
і це — світло Боже


Самі зазеленення долу
пузаті
продовжують — в сон осідати

Самі
що до мене
торкались цитати
продовжать у світ відлітати

15.10.2013


Рецензии