***

*   *   *
Я коли лежу — стою
Боже — краще я стоятиму
Боже, ліпше я лежатиму
Боже, краще я стоятиму —
Й не пущуся в авантюрку
Поки голос Бога не переважатиме



Стало мені в мені заважати
голос крові — слизький
голос мозку влизький
корови є піднебесні —
          Божий луг лизати
Й не пускаюсь в авантюрку
Заки запах Божий не переважатиме



Боже, хочу самопригвождатись,
десь тут піють цвяхи?
Може, патріарх напише
Осіпову, щоби дідьку віддав гроші
за хулу на Папу з Польщі??
на чахоточну Терезу-младшу?
на католицизм?
на Духа, що з Нього святії?
цим псуються ієреї-Мономахи
й стають люде злії



Боже-Христе, не лиши мене надії!
Христе, не лиши всього смиренного надії
і любові...
От слова влітають в тую —
бо розп’ятих чують

17.01.2013


Рецензии