***

*   *   *

Сходять лавини —
очищується моя половина
Чи випадково це?
Воля іти — це є лице


Квітки в камінні — обручились з небом
на лице — воля
і крижини
і покотилося б — лише слівце

А чисто слово як зачати —
Буття таке що
не перемовчати...


білих мовчань
білих вершин
поли халата...


Рецензии