Вулкани не вибачаються

Пройдуть пульсації
по церквах Сина
Цивілізації
як в ранок — згинуть


Щоб Авраам не втратив
дітей всіх — і слави
Пахнемо огнем спалаху —
вулканна лава


Вони сідницями
по схилах слані
Що люблять це точно!
мов усі — вулканів!!


Диви: низводитель
огня святого
Живий породитель
живого слова!
Він проштрикає
культуру — раптово


Рецензии