А синички! невеличк акуратн...

    Синички

                Блаженній улюбленій Ксенії Петербургській
                присвячується

А синички!
невеличкі
акуратні
католички


світу погляд
якість ліній
ясність тону
ясність тіней!


меткі-меткі
і ці полички
під очима
ах залишмо…


швидким-швидкі
до молитви
легко скроєні
каплички


швидкі шила
ох синички
щоб пошити
проникали божу
вічність


я візьму вас
до тепличних
поміщан —
свиснем прилично!

6.02.2010


Рецензии