Аристократи

      Аристократи

хочете їсти
мабуть, ви не на вершині
любові?
хоч би мені дорікнули
я не на вершині
гори
полум’я, що ми в неситі небесній
                зімкнули —
мовчання і знаки
що б я не говорив


що є смиренніш? —
смеркання і парус
що ще простіше
як вервії
        почуття

чайки і чайки —
         риска;ми під хмари
мимо каміння ламкого
                летять


Рецензии