***

*   *   *

Вітри Твої парус труть
очисті вітри — благенькі
я визнав що парус — труд
а нині ведуть в блаженство



троянда шість днів — любов
а в сьомий в любов відлітає
люблю Тебе шість віків
знов
хай в сьомий відпочивають



край моря звину;всь
        як спрут
непізнаний Ти, Боже;нько...
я чув що то радість — труд
а нині веде — блаженство!


Рецензии