Голос моря славного...

Голос моря славного
Славно — і донно
Зрізи моря стягують!
В голос моря тонкий...

Голос чайчин стрічає:
Світ — тісто нашароване!
І по морю
І по вітру
чар:
світ зачарований

Біле море
Жовте море із піною
Темне море
Кругляки приїзджих
Морем морем
Сизим морем як стіною —
Зовсім не об’їжджені...


Рецензии