Художники, що безтурботн, р дк...

*   *   *
Художники, що безтурботні,
рідкі...
Хто тре
занепокоєння
а хто — наїдки

Хто — лоба розум
а линва совісті —
у свідки

Вам накипіло
я із Неба сітка
вам накипіло
а я даль
і відкип!
вполоненим — лиш даль
             і сови-свідки...

А Слова
назавжди жахна
сусідськість
бо повна воля!!
в повний Хліб
є


Рецензии