я вже як дв чник малий напропаще...

*   *   *

я вже як двієчник
малий — напропаще:
чим гірші дорослі —
тим краще


прийшла ідея творити золото
а листя зелене
і де я?
вона і серця виймає в дитинство
то дуже гаряча ідея!


іде — і злизує язиком липень
з дерев молоко, як злидень
іде — молоко, здоров’я й добридень:
за мене красивіший злидень


я що? чекаю
любов
і любов
не їм
худаю
я не знаю:

Ісус монети святі чеканить
в мою невідхідність від раю


Рецензии