Я згадував, Боже, слова...

*   *   *

Я згадував, Боже, слова
І згадувать серцю хотілось,
В таємних глибинах бував,
Відкіль вони днесь прилетіли


З якої потуги ішли
слова сії, Боже, огне;нні
що хмари важкі розійшлись —
являється сонячний геній!


Що враг? що вали?
Що сонця;
і прем’єра хули,
якщо слова, Боже, блаженні!!


Рецензии