Весно!

Весно!
привіт
Бог з нами
і теж не дійду
до навчань сього світу
Вітер з лісів
озер дзеркалами
точить лівобережну київську повітку



Геть із полону!!
Костриці в кострище!
Душі, агов!
Холоне.
Холону.
Холонуть. —
Всі зайняті іншим.

Хоча... дерева
я величаю
Проломи у стінах
човнами латають


Рецензии