До проекту Мiста. Львiв

Сипе, л'є та поливає 
Дощ у місті - візитівка.
А не яка, там, "криївка",
Що туристів зазиває.

Над Високім Замком хмара
По дахам дрібним калібром,
Звідкись згаданим верлібром
Посіває тротуара...


Рецензии