Травнем! хвица форма...

Травнем! — хвицає форма...
Свіжість як суть на ножі.
В травні собі не лежіть.
Мається — все! Близько норма.
В решті — бузковії міражі...



Гоять усе, що били!
За ідеальну суть.
Із перламутру кобилу
Два — вранці — дмухи пасуть!


Тихо, без вдиху:
Вам ідеальне — гілки принесуть...

17.05.2011


Рецензии