М ж соснами син п р ни...

*   *   *
Між соснами сині пір’їни
І смокчуть їх видолинки,
І озеро в час солов’їний.
І озеро — і  ритуальні гребки.

О озеро!
молитовні хвилини —
О озеро... якась тиха
сльоза

А шлях я пройшов
до дитини
Та найголовнішого ще не сказав...

2010


Рецензии