***

*   *   *
Валерій Шевчук — Христовий
Юрій Шевчук — Христовий
Ігор Шевчук — Христовий
Злі лицедії — хто ви?..
Президенти — масова професія! хто ви??!


Благословлю, Слово, в липневому пеклі!
Як це премило:
Мов жити в саду!
Вийшли — міста з міст!
Блиски-шурхи на баштах запеклі! —
Орди ідуть!
Орди шурхають — орди ідуть!..



За містом орди! Липневі —
У серці!
Кров!  і — знов!
До Карпат! До Карпат! —
Духом люблю всіх! Я не серджусь
Башти повзуть — Арарат
Татарин проповз — брат
Дехто проповз — недобрав...
Сонця випили, б’ються —
Краса!
Культура — не революція,
світова культура... але б’ються
Але я, Боже, в акурат...
В акурат переварювать брата!
Ура!
Ура!!

03.07.2010


Рецензии