куряться зв льна пов льно цигарки, бугорки, пап ро

куряться звільна повільно цигарки;,
            «бугорки;», папіроси
довгих запитань
             ні не приходить
      довго серцем
не дихне не тхне й від матросів
Смиритися б, дасть Бог, та виплюнути б
                і цей дим
приникнути б к Богу на всю широту
                перед Ним



перша партія трюку:
          неприбита недоварена та симпатична
     друга:
           зжарена сально заспішена   
      в зайшлий екватор в дотичність
третю: ждем-но, повільність
               зайде окликне;
і ввійде в моря; звичність
        ні запи;тань
     та й то відповідь —
          й те в руці Бога
такелаж промелькне у очах
і мельком — все лиш та, що ще не збу;лась
                доро;га...



так як палять повільно цигарки
         ніжки козячі і папіроси —
синь в щоглі в підборіддях і бородах
боцман ходить між сколінених
       в вічність матросів

30.07.2005


Рецензии