Це просто щастя

Де є джерельність твого слова?
Ти хоч знаєш, де ти є?
Чого ти відштовхнувсь святого
В ім’я своє? Яке? Чи є?


Хто підійнявсь в любов над
звірів,
Той зна, хто ким і в кого є.
І подає слова по вірі –
Хто саму віру подає...

1998


Рецензии