дитя-ген й

    І дитя-геній

я згрібсь паростком
немов маяк —
для моряків
з безодні скільки б не тягнулось —
Ти стільки вжбурив
привітань-стихів!
аби
не мекало
не капало
не дуло!


Ти Цар і Повелитель
Ігорів
щоб Сам прийшов й — зайнявся? і — горів!!
Не скучні Бог і геній
Мати й геній
Імами?
Любов! — одкриє Ритм і
такт...
тут несподіваний спонтанний
результат!
І Бог і геній
всі здивовані —
що це от так


Геть!! всі! наук набридлі дані! —
Нарешті —
правда!
на щодення!
Не набридають
дитя-Бог —
і дитя-геній!..

25.03.2013


Рецензии