Заклевам се!

Автор: Генка Богданова

Ще избягам от теб!
Ще избягам от себе си!
Ще затворя решително всички врати!
Ще заключа и своите чувства!
Ще се гмурна в море - безразличие,
ще се скрия в пустиня безводна...
И ще бъда свободна!

Свободна от тебе!
Свободна от себе си!
Свободна от тази любов запленяваща.
Свободна - отново да тръгна към тебе-
влюбена и с любов покоряваща.
Вярна на своята женска природа,
свобода да жадувам
но, покорена, щастлива да бъда...


Рецензии