Золот кон грому

   Золоті коні грому

Заходять із лісу
звірята, зайчата
і хочуть на небо
там пісню співати

поезія — слово
а слово — в висоти
лиш дихання духу
із всього, що — доти...

сидять на балконі
висотного дому
вдивляються в упряж
коней — що для грому...

і хмари — мов строфи
і в землях є трохи
втік дощ черешневий
утік — як між строфи
і хмари мов ло;ви
темніші замісом
і — дощ мов сливовий
зняв гу;щу із лісу...

і бризкнуть із лісу
стрільчаті пташата
і линуть на небо
щоб пісню співати
поезія — слово
з дословієм трохи...
отого малого
що втік
межи строфи

09.07.2012


Рецензии