Просто ми чесн д ти...

*   *   *
Просто ми чесні діти
просто нам нікуди дітись
якщо ми будемо і за рікою
місто смердітиме



Лет наш — ніби молитва
Тато наш — відчуватиме
Поки ми з Богом літатимем
Тут якось житимуть

21.06.2012


Рецензии