***

З Днем Конституції!

Конституції немає,
І немає суду,
Цар-барига всих вітає,
З поглядом Іуди!

Вже давно нема законів,
Лише на папері,-
В чумайданчиках мільони
Відчиняють двері.

Хто ж мільонів тих не має,
Той святкує свято,
Та крізь сльози проклинає,
Аферистів владу!

Вірять що прийде година,
І народ повстане,
І що в неньці Україні,
Лад колись настане!

Коли з вірою у серці:
Я горжуся! -скажем.
Наш закон не продається,
Й під бабло не ляже!

Конституції немає,
Ні волі,ні правди!
Всіх у дупу заганяє,-
Петя шоколадний!


Рецензии