***

           Поет
......................................
Звір є звір. Волі не винесе вузенький лобик.

(Співає.)

«Золотий мій дім,
Легінеку мій,
Сонцем в тиші сумуєш.
Ой, вже, майбуть, я
Так і не скажу,
Як ти в серце стукаєш.»


Рецензии