***
лапагдин
алаждамаз
хам йисин
ат1ана т1уб
чук1улди,
ц1уд йикъалай
сагъ хьана.
Чуру твадайла,
тади кваз,
ат1ана ц1вел
уьлгуьчди,
кьуд йикъалай
сагъ хьана.
Шумудни са
т1ални квал,
шумудни са
херни-кьац1,
шумудни са
хасарат,
тади гьалда
авайла,
жасаддихъ зи
галукьна.
Вахт атайла
жезва сагъ,
зи гьални
жезва авагъ.
Тади кваз
зун атайла,
чи юкь хайи
часпардал,
"ат1узва" зун
часпарди,-
жезва зун мад
бизарда,
гьатзава зун
кьагьарда...
И бизарни
и кьагьар
гьик1
сагъардат1а
чин тийиз,
сагъардайди
жегъин тийиз,
эляч1зава
хьанваз хер,
эляч1зава
ханваз пер...
Яр-емишди
гудай бегьер
тагъардамаз
чир жеда!
Хиред гузвай
т1алд
эсер
сагъардмаз
чир жеда!
2007й
Свидетельство о публикации №117062709701