Моя душа поёт по-украински

Душа моя співає українською:
Не змовкли ще у гаю солов’ї!
З глибин століть оновленою Піснею
Спливають стиха спогади мої…

Пишаємось Марусей Богуславкою,
Чий Голос воїнів здіймав на герць.
Кріпилися єдиною Державою,
І сильних духом на лякає смерть!

Уславлені ми справами козацькими,
Нам бойовий гопак лоскоче кров.
Ставали твердими гартованими братцями,
Утверджуючи Віру, Честь, Любов.

Вкраїно моя! Люба Українонько!
Окрай дороги верби навпростець…
Нас пізнають завжди, з якого краю ми,
По щирій життєдайності сердець.

Нехай Душа співає українською
І Голос ллється вільно крізь світи,
Щоб наймиліше зоряною Піснею
Майбутнім поколінням зберегти!

24.06.2017
Субота


Рецензии