З Святим Духом у в дрив

    З Святим Духом – у відриві

Я є – оригінальний, –
І що далі?
Світ п’ятами накиває!..
Світ втомивсь –
від моєї оригінальності!


«Я оригінальний» –
хто в серці скаже? –
Світ підніме на нього
п’ятку –
і той втомлюється...
він думає, чи бути оригінальним
далі...


Я в майбутньому,
світ – двісті літ
здоганяє.

12.09.2015


Рецензии