а пот м чуються звичайн гами...

*   *   *
                Духу веселості, Святому Небесному Богові,
                образ якого є ми, присвячую

а потім чуються –
звичайні гами.

Хай Дух радіє
з вами!
блаженні ті
що витирають
пил руками.
Хай Дух радіє
з вами!
бо те ви чините
і з ворогами:
з лиць пил
стираєте
їм струни натягаєте –
хай Дух радіє
з вами.


пил витираючи
беруть незнанії
Божественні ці гами...
Пил із сердець…
і будете любов’ю в Бозі
з ворогами...
і Дух радіє
з усіма вами!!


і згодом
чуються ці
музикальні гами!

07.05.2015


Рецензии