Слезы Украины

...Бо то не дощ - то плаче Україна,
Потоки сліз, мов бісер на асфальт,
Полеглих імена з газетних шпальт
Труять свідомість швидше героїна..

Осінній лист, пожовклий і сирий,
У колір хакі, падає до ніг нам.
Куди ідти, і де шукати лігво?
Нене, Мокоше, від біди закрий..

Бо то не дощ - небес кривавий плач,
Синів її, своє життя віддавших,
Обдуренних жидами, як і завше,
Розвівших у країні рідній срач..

Святині наші вимастивши в бруд,
Кривавого свого принісши Бога,
Безкомпромісного, жорстокого, лихого,
Щоб винищити весь вкраїнський люд..

Щоб вишколити націю рабів —
Що вірять у ілюзію свободи,
Мас-медіа, релігія і мода,
Щоб кожен з нас до крапки отупів..

Тече вода - то кров твоїх дітей,
Куди ти дивишся, скажи-но, Україно?
Труять брати братів жалом зміїним,
Знущально посміхається єврей..

Бо то не дощ - то сивий дід Перун
Плюється від такого неподобства..
Міняючи патріотизм на жлобство,
Віщує знову депутат з трибун..

А з неба дощ - і ще, і ще, і ще..
Змивав гріхи з полеглих поступово..

Лиш Сонечко, що опісля зійде —
Усім світитиме на світі однаково..

© Паша Броський

— Моя страница в Facebook: www.facebook.com/astartlman
— Моя страница в Vk: vk.com/public_broskii
— Моя страница Instagram: www.instagram.com/pashabroskii/
— Моя страница на стихи.ру: www.stihi.ru/avtor/astartlman
— Приватная рассылка вк: vk.com/app5748831_-24487105


Рецензии
Ваше произведение тронуло до глубины души!Мира и процветания Украине!С Уважением.

Ольгенская   24.04.2018 00:03     Заявить о нарушении