пуд кар!

Пуд карди заз гузвач мажал
Сад лагьайди- къведай ажал.
Кьвед лагьайди  чизвач заз- мус?
Мурад я яргъал фин- са к1ус.
Пуд лагьай кар  я лап четин
Гьик1_--- къведат1а патав ам зин.


Пуд кар ава жезвай дамах
Ватан я зи -Шалбуздин -дагъ.
Лезги иви дамаррай физ
Тунач ийиз ч1уру к1валах.
Пуд лагьайди---Вафалувал хайи чилиз
Къалурай заз женнетдин багъ!


Рецензии