***

* * *
Юрбою — щуляться,
Любов — сама,
Геній — на вулиці,
Життя — в домах.
..................................
..................................
..................................
..................................;
святі намолені
стечем з-над хмар
тремтить оголений
на серці дар...

1994


Рецензии