***

* * *
і додивляйтесь сни землі
і чуйте як з утроб росте потреба
поезії писать на небі
як рамки всі малі


і видихайте чим не снить
і надихайте холості пасати
ловіте що я встиг сказати
без слова мого там не жить


так, небесний нежить —
потоп снів на Землі
я не повторюю

1995


Рецензии