***

* * *
Чутливо як живе душа!
І я замовкну й все полишу.
І те, де я — щоб опустить —
Не дозволяють, й не запишу.



І там ще очі мої сущі,
Та дух святий, свята печать.
І саме в Богові видющі
І прочитають, й промовчать.

1995


Рецензии