***

* * *

як з вікон вікна
з світла світло
важливо лиш високо залетіть
і квітка світла що в душі розквітла
пахтить для верховинніших узгідь


і той в сліпучім світлі
кого ради
польотом ти букет підніс і здох
у кожну квітку наливає радість
чутливий і невидимий
як Бог

1995


Рецензии