***

* * *
                Сергієві Ковалевичу

шкарубкість генія — долоня гречкосія
брили півбога і червнева мла
який талант натруджений повіяв
яка відвага простором лягла
хтось злегка чавить вишні на долонях

1995
 


Рецензии