***

* * *
життя моє молитва
течія
покликана бурлить не знає того
здирає і відносить що від я
і грізно низпадає що від Бога

і чую невблаганність
світлотьма
здивована зринається залити
не видно і нічого вже нема
і тягне догори моя молитва

життя цей стовп світляний
і цей лет
мов обраність супроти часопаду
вже вічність в мені сяє як поет
та сотні тисяч душ висять позаду

1995


Рецензии