***

* * *

Отче, повсюди таїна і слава Твоя,
твар — в гній і в Сонце, і я —
в таємницю і в славу росту —
в Духа летючість просту,
вона нічия
і Твоя.


Всюди хай збудеться воля Твоя:
в гною і в Сонці, а я —
прошу таїну на них — хто в посту,
в Духа летючість просту
хто возсіяв.

1995
 


Рецензии