***

* * *

є в серці Ти
стоїть гулкий мій бренькіт
душа спускається з сяйнодзвінкої висоти
і стихнули б музики світу всенькі
в музиці сфер
та знову душу я роздер
і витягли наскрізний дар обценьки
і порожнечею нечистоти
дивлюсь
як можеш бути в мені Ти

1995


Рецензии