***

* * *
і вернувсь я прокинувся ніби коханий
в раю
і не знаю для чого я пісню співаю свою

і співають птахи і дзвіночки і тануть лади
щоб світи і релігії я оправдав не один

і щоб ангел що мед не носив більш не кліпав
що за вікном так пахне липа

1995


Рецензии