***

* * *
заплюскала струна у грудях
ось воно
на ближніх опадають відголоски
і блиски й лоски і тріски й бурелоскіт
й на небо піднімають душ вино


хай буде благо в алкоголі дня
раз святість його в муці викликає
і пахне тоном духа
та не знають
хто тон прийняв — і як в дітей відняв

1995


Рецензии