***

* * *
предався в Твої руці, Отче,
хай
на мене й слово буде Твоя воля
якщо Ти сам покращив мою долю
і дав їй гибельній святого жениха
і віра — все від Тебе
то нехай


нехай на все вже буде Божа воля:
на землю й небо на людей і звірів
на таїнство саме і благовіст
блажен — хто над проваллям не зневіривсь
й віддався — й став тим на єдиний далі міст

1995


Рецензии