***

* * *
......................................................;
світлий дух
та не готові дальнії ворота
не попалити б де лечу-іду
не викликати б з надр людських скорботи

що чує з віщим оком віщий птах
у чистоті
як натискає мрево
товче його по хащах і садах
ховає й переховує в деревах

і виджу ліс і ліс й безгучний крик
і прямо небо

1995
 


Рецензии