Не бери, не клади...

"Не бери, не клади
Не шукай,не іди
               нікуди..."

Заборона одна,
друга, третя вона
               не сама.

Всюди рамки, кути
Стіни товсті й глухі -
               не пройти.

Люди ставлять пастки
Як смаки та думки
              "не такі",

Одягають голки
Захистити аби
Свої душі вразливі
         і дуже крихкі...


Рецензии